Om oss

LITEN MINDRE MINST är ett litet familjeföretag. Webbutiken startade med kärlek till vackra leksaker från Maileg och med passion för miniatyrer. LITEN MINDRE MINST älskar vackra barnleksaker och barnrumsinredning som inspirerar till lek och förgyller leken. Vi älskar alla de vackra sakerna från Maileg i kombination med dockhus, dockskåp, tittskåp, miniatyrer och miniatyrleksaker, men även vackra planscher att fylla väggarna med. Vi älskar även vackra och hållbara barnkläder. I webbutiken vill vi samla allt som du behöver för ditt perfekta barnrum, dockhus eller hem. Därför hittar du också Baka med Alma hos oss, en bakbok och tillbehör som gör bakningen lättare och ger barn möjlighet till ”kan själv”. 

Hos oss kan du hitta ett stort utbud av Maileg, men också andra miniatyrer och även inredning för barnrummet i form av affischer med lekfulla, designade motiv av illustratör från Gustavsberg. 

Vill du komma i kontakt med oss är vi endast ett mejl bort! Du kontaktar oss på kontakt@litenmindreminst.se, vi försöker alltid svara inom 48 timmar.

Låt leken börja!